srpskibritish
Web prezentacija je optimizovana za Firefox i Operu

Usluge

Pogledajte našu
trenutnu ponudu proizvoda

kontaktirajte nas

I proširite Vaše
poslovanje na pravi način

ISO standard
i Kablprojekt


Kablprojekt je sertifikovan po standardu SRPS ISO 9001:2008 u domenu projektovanja i izgradnje telekomunikacijonih sistema
i gasnih mreža kao i za uvoz i veleprodaju materijala i opreme.

pdf referenc lista (108kb)

Ukoliko nemate Adobe reader za gledanje ove vrste fajlova možete ga preuzeti ovde

Prysmian

Prysmian_logoKompanija Prysmian (ex Pirelli) je globalni proizvođač širokog spektra kablova i sistema najrazličitijih primena u oblasti telekomunikacija i energetike. Osnovan je 1879. godine u Italiji, sa sedištem u Milanu. Prysmian zauzima vodeću ulogu u svetskoj proizvodnji optičkih i energetski kablova. Prysmian grupa je svetski lider sa prodajom od preko 3,7 milijardi evra u 2009 godini.

Prysmian

U okviru bogate Prysmian-ove ponude nalaze se poslednja dostignuca iz oblasti telekomunikacija : optički kablovi sa vlaknima tipa G.651, G.652 i G.655,Mini optički kablovi (Mikrokablovi)za instaliranje u mini cevi (Mirko cevi),Samonosivi optički kablovi, ADSS optički kablovi za elektroenergetske dalekovode, Optički kablovi za unutrašnju montažu, optički sistemi, bakarni kablovi, hardver za povezivanje. Prysmian se izdvaja iz konkurencije po visokom kvalitetu proizvoda i usluga prilagođenih specifičnim potrebama potrošaca, fokusiranju na istraživanje i razvoj (preko 3000 patenata), uvođenju novih proizvoda i procesa i u primeni sopstvenih naprednih tehnologija proizvodnje.

Detaljnije informacije na http://www.prysmian.com/.


Ovde možete pogledati aktuelne kataloge
pdfAfumex cable.pdf
pdfMulti Loose Tube cable.pdf
pdfRapier cable.pdf
pdfSmall Diameter Blown cable.pdf
pdfUnitube cable.pdf

Gabocom

gabocomGabo Systemtechnik GmbHGMBH sa Gabocom poslovnim prostorom je firma koja se širi, trenutno sa oko 90 zaposlenih. Sedište Gabo Systemtechnik se nalazi u Niederwinklingu u Nemačkoj, neposredno pored autoputa A3 između Regensburga i Pasau. Kratke distance i moderne mogućnosti komunikacije omogućavaju brzu i pouzdanu realizaciju vaših pojedinačnih zahteva.

Od 1970. godine Gabocom je pouzdan partner Evropskih telekomunikacionih kompanija i sinonim za inovativna rešenja za cevne sisteme, kao i za split kanalizacione sisteme pod visokim pritiskom koji se koriste za popravku cevi okupirane kablovima. Patenti širom Evrope štite razvoj uspešnog tima.
Od 2002. godine Gabocom proizvodi i dostavlja brz (speed●pipe®) sistem širom Evrope. Gabocom speed●pipe® sistemi sadrže zaptivne elemente i komponente koje se mogu razdvojiti i ne propuštaju gasove. Gabocom speed●pipe® je cenjen i poštovan kao standard širom Evrope zbog njegovog visokog kvaliteta.
Gabocom speed●pipe® sistem nudi rešenje za FttH (Fiber to the Home) preferirane širom Evrope.
Najbolje sirovine i najsavremenije sistemsko inženjerstvo osiguravaju najviši kvalitet proizvodnje. Stalni razvoj, kvalifikovani radnici i najpreciznija proizvodnja su uslov za produkte visokog kvaliteta.
Detaljnije informacije na http://www.gabocom.de/

Ovde možete pogledati aktuelne kataloge
pdfPolu-cevi i Rasklopive Spojnice.pdf
pdfRasklopive kose račve.pdf
pdfSpeed-pipe.pdf
pdfZavršni elementi 50 40 32 EZA-t.pdf

FibreFab

FibreFabFibreFab je proizvođač širokog spektra komponenti za optičke mreže kao i rešenja specifično projektovanih za velike telekomunikacione operatere. Između ostalog u proizvodni program FibreFab-a ulaze elementi za deljenje i distribuciju, FTTx, DWDM, CDWM, LAN, metro i pristupne mreže. Sedište kompanije FibreFab se nalazi u Milton Keynes (Velika Britanija) a proizvodni pogoni se nalaze u Engleskoj, Kini i Sjedinjenim Državama. Kako se nalaze na različitim kontinentima proizvodni pogoni sa velikim skladišnim prostorom su u mogućnosti da brzo ponude najkvalitetniju opremu. Kablprojekt je sa FibreFab-om u Avgustu 2009 potpisao Ugovor o Distribuciji sa pravom prodaje u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Za više informacija o proizvodima pogledajte web sajt http://www.fibrefab.com/

Ovde možete pogledati aktuelan katalog
pdfFibreFab Data Catalogue.pdf